evenimente festive

De peste 19 ani organizam cu success o gama larga de evenimente cum ar fi : nunti, botezuri, majorate, banchete, zile nastere, evenimente de familie, petreceri corporate etc.

 Meniurile vor fi alese de catre dumneavoastra din propunerile variate ale bucatarilor nostrii.

            Pentru reusita evenimentului dumneavoastra, la cerere, va putem recomanda : DJ, formative Live, decoratiuni sala, candy bar, cocktail bar, photobooth etc.

Evenimente corporate

Configuratia Salii de conferinte si a salonului Diana se va realiza in functie de nevoile clientului.Salonul Primavara este dotat cu masa ovala, potrivita pentru sedinte, interviuri  sau prezentari restranse.

In functie de nevoile si cerintele dumneavoastra va putem oferi coffe break ,buffet cu minuturi calde si reci .Sortimentele  vor fi alese de dumneavoastra dintr-o gama larga de propuneri ale bucatarilor nostrii.

Mancare gustoasa, pregatita cu drag!

Aceasta ca sa savurati pe deplin pranzul sau cina pregatita de bucatarii nostri care va asteapta cu interes sa le degustati preparatele special pregatite numai pentru dumneavoastra.

Meniul zilei

In fiecare zi intre orele 12-14.00 servim meniul zilei. Urmariti-ne pe Facebook pentru a vedea meniul saptamanii. Prearatele noastre special de gustoase va asteapta si in restul orelor, cu mult drag.

Contact